Silkeborg Billardfabrik -
et begreb i billardkredse.

Med base i den skønne søhøjlandske, midtjyske natur har Silkeborg Billardfabrik i mere end 40 år stået for den ultimative kvalitet i danskproducerede keglebillardborde.
 
Silkeborg Billardfabrik blev etableret i 1967 af  tømrermester Jens Andersen.

Han overdrog i 1974 fabrikken til  den navnkundige billardentusiast, Ove Jensen,der med stor kærlighed til og indsigt i spillet udviklede mange af de modeller i billardborde, som fabrikken er kendt for i ind- og udland.
 

I 1998 blev fabrikken overtaget af Frede Mathiesen, som ligeledes havde en stor passion for for det ædle spil. 

Frede Mathiesen havde en klar målsætning om at fastholde  den respekt, som naturligt stod om fabrikkens produkter. Ejerskiftet markeredes samtidig med en intensiv fase, hvor nye borde og koncepter udvikles. Som altid fandt kun de bedste materialer vej til produktionslokalerne på Guldbergsgade i Silkeborg.

 
I 2005 overdrog Frede Mathiesen fabrikken til sin søn, Henning, der naturligt inddrog Silkeborg Billardfabriks aktiviteter i sit eget firma, Spil-ApS, som har et omfattende udvalg af spil og tilbehør til spil - bl.a. med en webshop med over 1100 artikler.
 
Silkeborg Billardfabrik er i dag en moderne fremstiller af toptunede billardborde og poolborde, der tilfredsstiller enhver seriøs billardspillers behov. Fabrikken leverer billardborde til en række af landets kendte billardklubber og sælger desuden billardborde og poolborde til såvel private som institutioner og firmaer. Desuden eksporteres til flere lande.
 

Gennem et frugtbart samarbejde med partneren, Spil-ApS i Rødovre, kan Silkeborg Billardfabrik desuden tilbyde et bredt udvalg af alt tilbehør til alle former for billard.

Nye og brugte billardborde af andre fabrikater forhandles også

Kvaliteten er altid i top, og priserne tåler enhver sammenligning.

 
Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos Silkeborg Billardfabrik.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Mobil: 70 23 23 24

info@silkeborgbillardfabrik.dk